.

Perşembe, Ekim 07, 2010

Tatan Kultürevine Fayans ve Mutfak malzemesi bağışı haberi

Salon altına Fayans
Tatan Kültürevi çok amaçlı salon zemini fayansla kaplandı. İstanbul'da yaşamakta olan köylümüz Av. Orhan Tural' ın tüm masraflarını üstlendiği salon altı zemin kaplamasıyla birlikte kültürevi daha modern ve görsel açıdan çok daha gösterişli bir konuma kavuştu. Bu çalışmayı üstlenerek köy halkımıza sunduğu destek için Av. Orhan Tural'a teşekkür ediyoruz.
Mutfağa Tabak ve Yemek Kazanı
Kültürevimizin mutfak araç gereçleri noktasındaki eksiklikleri de yavaş yavaş giderilmeye başlandı. Almanya ve izmir'de yaşamakta olan köylümüz Ali Haydar Karataş kültür evinin çeşitli yemek organizasyonlarında kullanılmak üzere 80 Adet tabldot yemek tabağı, 1 adet yemek kazanı ile çok sayıda çatal ve kaşık göndererek önemli bir eksiğin giderilmesine katkı sunmuş oldu. Ali Haydar Karataş' a da sunduğu bu destek için teşekkür ediyoruz.
İşlevsel Demir ayaklı Masalar
Öte yandan bağış olarak alınan veya köylülerimizin gönüllü olarak hediye ettiği masa ve sandalyelerin yetersiz kaldığı tespitinden hareketle 10 adet 12 kişilik Demir ayaklı Masa Çaylar'da faaliyet gösteren Karataş Demir atölyesinde Devrim Karataş'a yaptırıldı.Oldukça kullanışlı olarak yapılan masaların üstü ise MDF kaplı. Bu masalar dışında iki adet de sehpa yaptırıldı.
Diğer ihtiyaçlardan bazıları
Sizler de sunacağınız para veya malzeme bağışları aracılığıyla Kültürevimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sunabilirsiniz. Hali hazırda Kültürevimizin en az 100 sandalye ihtiyacı daha bulunuyor. Bunun dışında yeni yemek kazanları ile çeşitli mutfak malzemesi de diğer acil ihtiyaçları teşkil ediyor.
Konuyla ilgli gelişmeleri yine sitemiz VengeTata üzerinden sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Fotoğraflar için Birgül Beyazgül' e teşekkür ederiz.
www.VENGETATA.com

Hiç yorum yok:

Son Yazılardan...

Şimdiye kadar sabırsızlıkla yayınlanmasını beklediğiniz başka haber ve fotoğraflar adım adım zamana yayılarak sitemizde yayınlanmaya devam edilecek.Köyden son haberler, İstanbul,İzmir,Mersin,Bursa,Ankara gibi illerde yaşayan köylülerimizin çalışmaları ile birbirleriyle iletişiminde vengetata sitesinin birleştirici gücü her geçen gün daha da artıyor.Gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. www.VENGETATA.COM

Bu Bölümde

Güzelkent Köyü web sites VENGE TATA dan Haber ve yazı ayrıntıları yer alıyor.
Latest News

Sitemiz hakkında

Fotoğrafım
Vartonun ilk Köy Web sitesi www.vengetata.com Sitemizin her bir bölümünün kendince amaç ve işlevleri bulunmakta olup , ilerleyen süreç, değişen ihtiyaçlar ve sitenin kendi doğal amaçlarına uygun olarak zaman zaman bazı yenilikler yapılmaya devam ediliyor. Video bölümünde TATAN TV de yayımlanmış veya yayımlanacak olan video görüntülerini VENGETATA sitesi arşivine de kalıcı olarak taşımaya çalışırken diğer bir bölümde VENGETATA gazetemizin internet sayısına ulaşabilirsiniz.. .Lütfen elinizde bulunan videoları sitemize nasıl ulaştıracağınıza dair bilgi edinin. İletişim için vengetata@gmail.com adresine yazabilirsiniz.