.

Cuma, Ağustos 22, 2008

Bağışlar ne kadar acil yapılarsa inşaat o kadar ucuza mal olacak !

Güzelkent Köyü Derneği Yönetim kurulu İstanbul'da, dernek yönetimi ve köyde köy halkınca seçilen kültürevi Tatan komisyonu ise köyde toplantıların yanısıra köy halkımızla birebir görüşmelerine devam ediyor.
Kültürevi çalışmasının başlayabilmesi için köy halkının Dernek adına Ziraat Bankası Levent Şubesinde açılmış olan 50645538-5001 nolu YTL hesabına bağışlarını acilen yapması gerekiyor
Yurt dışından bağış yapmak isteyen duyarlı ve sorumluluk sahibi gönüllüler için

euro hesap numarası 50645538-5004
IBAN NO:TR460001000753506455385004

Bağışlar ne kadar erken yapılırsa İnşaatın genel maliyetlerinin de o kadar ucuza çıkacağı genel olarak kabul görüyor.Köyde yaşayan köy halkının söz verdiği toplam tutar olan 14 milyar liranın ilerleyen 2 ay içinde toparlanacağı ama köy dışında yaşayan diğer duyarlı kesimin ise acilen bu projeye sahip çıkmasının beklendiği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Son Yazılardan...

Şimdiye kadar sabırsızlıkla yayınlanmasını beklediğiniz başka haber ve fotoğraflar adım adım zamana yayılarak sitemizde yayınlanmaya devam edilecek.Köyden son haberler, İstanbul,İzmir,Mersin,Bursa,Ankara gibi illerde yaşayan köylülerimizin çalışmaları ile birbirleriyle iletişiminde vengetata sitesinin birleştirici gücü her geçen gün daha da artıyor.Gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. www.VENGETATA.COM

Bu Bölümde

Güzelkent Köyü web sites VENGE TATA dan Haber ve yazı ayrıntıları yer alıyor.
Latest News

Sitemiz hakkında

Fotoğrafım
Vartonun ilk Köy Web sitesi www.vengetata.com Sitemizin her bir bölümünün kendince amaç ve işlevleri bulunmakta olup , ilerleyen süreç, değişen ihtiyaçlar ve sitenin kendi doğal amaçlarına uygun olarak zaman zaman bazı yenilikler yapılmaya devam ediliyor. Video bölümünde TATAN TV de yayımlanmış veya yayımlanacak olan video görüntülerini VENGETATA sitesi arşivine de kalıcı olarak taşımaya çalışırken diğer bir bölümde VENGETATA gazetemizin internet sayısına ulaşabilirsiniz.. .Lütfen elinizde bulunan videoları sitemize nasıl ulaştıracağınıza dair bilgi edinin. İletişim için vengetata@gmail.com adresine yazabilirsiniz.