.

Cuma, Ocak 30, 2009

yeni yonetim dernek calismalarini degerlendirdi

28 Ocak 2009 çarşamba akşamı Bağcılarda gerçekleştirilen toplantıyla birlikte son gelişmeler ve gelecek 1 ay ele alındı.Buna göre;
*Dernek için Gazi Mahallesinde kalıcı ve işlevsel bir yer tutulması hedeflenecek.
*1 Ay içerisinde 2.Geleneksel dayanışma gecesinin organize edilmesi için hazırlıklar hızlandırılacak.
*Salonlarla görüşmeler yapılması öncelikli konular arasında yer alıyor.
*8 Şubat Pazar günü Bağcılar'da ,15 Şubat 2009 pazar günü ise Anadolu yakasında dernek yönetimi ile köy halkını bir araya getirmeyi hedefleyen iki geniş katılımlı toplantı organize edilecek.
*Derneği güçlendirmek üzere üyelik çalışmasına daha da ağırlık verilmesi öngörülüyor.
*Her aileden(evden) en az 1 mümkünse 2 üye kaydının gerçekleştirilmesi,önce istanbul sonra diğer illerde daha yoğun bir çalışma için yoğunlaşılacak husus olarak öne çıktı.
*Dernek gecesi için söz konusu toplantılarda görev dağılımları da yapılarak sorumluluk paylaşımlarına gidilmesi düşünülüyor.
www.vengetata.com

Hiç yorum yok:

Son Yazılardan...

Şimdiye kadar sabırsızlıkla yayınlanmasını beklediğiniz başka haber ve fotoğraflar adım adım zamana yayılarak sitemizde yayınlanmaya devam edilecek.Köyden son haberler, İstanbul,İzmir,Mersin,Bursa,Ankara gibi illerde yaşayan köylülerimizin çalışmaları ile birbirleriyle iletişiminde vengetata sitesinin birleştirici gücü her geçen gün daha da artıyor.Gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. www.VENGETATA.COM

Bu Bölümde

Güzelkent Köyü web sites VENGE TATA dan Haber ve yazı ayrıntıları yer alıyor.
Latest News

Sitemiz hakkında

Fotoğrafım
Vartonun ilk Köy Web sitesi www.vengetata.com Sitemizin her bir bölümünün kendince amaç ve işlevleri bulunmakta olup , ilerleyen süreç, değişen ihtiyaçlar ve sitenin kendi doğal amaçlarına uygun olarak zaman zaman bazı yenilikler yapılmaya devam ediliyor. Video bölümünde TATAN TV de yayımlanmış veya yayımlanacak olan video görüntülerini VENGETATA sitesi arşivine de kalıcı olarak taşımaya çalışırken diğer bir bölümde VENGETATA gazetemizin internet sayısına ulaşabilirsiniz.. .Lütfen elinizde bulunan videoları sitemize nasıl ulaştıracağınıza dair bilgi edinin. İletişim için vengetata@gmail.com adresine yazabilirsiniz.