.

Cuma, Mart 05, 2010

8 Mart 100.yilinda ilk defa koyumuz Tatan'da kutlanacak !

8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü 100. yılında  ülkemizde örneğine çok az rastlanır şekilde (belki de ilk defa) bir köyde, köyümüzde,Tatan'da değişik etkinliklerle kutlanacak.Tatan Kültürevinde yapılacak olan kutlamalarda  8 Mart'ın tarihçesi anlatılırken, çeşitli müzik ve şiir dinletileri ile program zengin bir şölene dönüştürülecek.
Böylesi bir kutlama önerisi ile karşılaşan gençlerimiz olsun kadınlarımız olsun merakla üstüne düşen görevi sorarken, erkekler de bu etkinliği izleyip izleyemeyeceklerini merak etmeye başladılar.Tabiki köyümüzdeki gelenek Kadın erkek ayrımcılığını veya eşitsizliğini değil aksine kadın erkeğin hayatın her alanında birlik ve eşitliğini savunduğu için etkinliğimiz tüm halkımıza açık olacak şekilde organize edilecek şekilde çalışmalar yürütülüyor.Sinevizyon gösterisi ile zenginleştirilen programda değişik sürprizlerden sonra çay ve ikram bölümü de tasarlandı.Şimdi köyümüzde 9 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan bu önemli ilk adımın tatlı heyecanı yaşanıyor.
Bütün emekçi kadınlarımızın 8 MART 'larını coşkuyla kutluyoruz.
http://www.vengetata.com

Hiç yorum yok:

Son Yazılardan...

Şimdiye kadar sabırsızlıkla yayınlanmasını beklediğiniz başka haber ve fotoğraflar adım adım zamana yayılarak sitemizde yayınlanmaya devam edilecek.Köyden son haberler, İstanbul,İzmir,Mersin,Bursa,Ankara gibi illerde yaşayan köylülerimizin çalışmaları ile birbirleriyle iletişiminde vengetata sitesinin birleştirici gücü her geçen gün daha da artıyor.Gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. www.VENGETATA.COM

Bu Bölümde

Güzelkent Köyü web sites VENGE TATA dan Haber ve yazı ayrıntıları yer alıyor.
Latest News

Sitemiz hakkında

Fotoğrafım
Vartonun ilk Köy Web sitesi www.vengetata.com Sitemizin her bir bölümünün kendince amaç ve işlevleri bulunmakta olup , ilerleyen süreç, değişen ihtiyaçlar ve sitenin kendi doğal amaçlarına uygun olarak zaman zaman bazı yenilikler yapılmaya devam ediliyor. Video bölümünde TATAN TV de yayımlanmış veya yayımlanacak olan video görüntülerini VENGETATA sitesi arşivine de kalıcı olarak taşımaya çalışırken diğer bir bölümde VENGETATA gazetemizin internet sayısına ulaşabilirsiniz.. .Lütfen elinizde bulunan videoları sitemize nasıl ulaştıracağınıza dair bilgi edinin. İletişim için vengetata@gmail.com adresine yazabilirsiniz.